Actorul irlandezo-german Michael Fassbender, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din drama "12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave", are o relatie cu fotomodelul si actrita romana Madalina Ghenea, fosta iubita a actorului Gerard Butler.

Potrivit presei internationale, Michael Fassbender s-ar fi despartit de atleta britanica Louise Hazel, cu care ar fi avut o relatie din mai 2013.

Tabloidul The Sun afirma insa ca Michael Fassbender, in varsta de 36 de ani, ar fi mers cu Madalina Ghenea intr-o vacanta in Noua Zeelanda, in noiembrie, si ar fi petrecut Revelionul alaturi de ea, in Romania, scrie MEDIAFAX.

Starul irlandez a preferat sa pastreze insa secretul asupra noii sale relatii amoroase si a ales sa mearga cu sora lui mai mare, Catherine, la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la Hollywood, unde a pierdut insa trofeul pentru cel mai bun rol secundar intr-un lungmetraj in favoarea actorului Jared Leto, care a impresionat in filmul "Dallas Buyers Club".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.