Cantareata Beyonce a scris un eseu despre egalitatea dintre sexe in cadrul unei initiative lansate de Maria Shriver, sotia actorului Arnold Schwarzenegger,

In acel articol, intitulat "Gender Equality is a Myth!", artista a vorbit despre problemele cu care se confrunta femeile care lucreaza si si-a exprimat parerea despre diferentele salariale dintre cele doua sexe.

Beyonce este convinsa ca femeile nu primesc salarii la fel de mari ca barbatii si spune ca aceasta problema trebuie discutata.

"Trebuie sa incetam sa mai credem in mitul egalitatii dintre sexe. Nu este inca un fapt real. Astazi, femeile reprezinta jumatate din forta de munca din Statele Unite, dar o femeie castiga in medie doar 77% din castigul mediul al unui barbat american. Pana cand femeile si barbatii vor spune ca acest fapt este inacceptabil, lucrurile nu se vor schimba. Barbatii trebuie sa ceara ca sotiile, fiicele, mamele si surorile lor sa castige mai mult - in functie de pregatirea lor profesionala, nu de sexul lor. Egalitatea va fi atinsa atunci cand barbatii si femeile vor primi salarii egale si un respect egal", a scris Beyonce, potrivit MEDIAFAX.

Eseul a fost scris de Beyonce in cadrul "The Shriver Report: A Woman's Nation Pushes Back from the Brink", un studiu coordonat de Maria Shriver, sotia actorului Arnold Schwarzenegger.

Raportul include si un articol scris de actrita Jennifer Garner despre problematica saraciei care afecteaza multe familii americane si un eseu intitulat "Empowering Latinas" scris de actrita Eva Longoria. Printre celelalte articole incluse in raport se numara un eseu scris de jucatorul de baschet LeBron James, care vorbeste despre perioada de saracie din copilarie si despre eforturile depuse de mama lui pentru a-si creste copiii, dar si un articol despre traficul de carne vie semnat de actrita Jada Pinkett Smith.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.