Rapperul Kanye West, logodit cu vedeta de reality-show Kim Kardashian, este suspect intr-o ancheta de agresiune, dupa ce, luni, a lovit un adolescent cu pumnul in fata, motivand ca i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale.

Conform site-ului tmz.com, adolescentul, in varsta de 18 ani, i-a deschis usa vedetei Kim Kardashian, in timpul unei vizite a acesteia la un centru medical din Beverly Hills, Los Angeles, si a insultat paparazii stransi la intrare, numindu-i "negri".

Cand vedeta reality-showului "Keeping Up With The Kardashians", de pe postul E!, i-a spus tanarului ca nu ar trebui sa foloseasca acest cuvant pentru a insulta alte persoane, acesta i-a adresat, de asemenea, cuvinte injurioase, afirmand ca incerca doar sa o ajute.

"Incercam sa te ajut, taci din gura, amanta de negru (...)", i-ar fi spus acesta.

In urma incidentului, Kim Kardashian a iesit din cladire si l-a sunat pe Kanye West, asteptand sosirea acestuia. Conform unor surse, Kanye si-a facut la scurt timp aparitia si, insotit de logodnica lui, a intrat in centrul medical si l-a lovit cu pumnul pe tanar, strigand "Avem totul inregistrat".

Politia a sosit la locul incidentului, iar tanarul intentioneaza sa il dea pe rapper in judecata. Kanye West este acum suspect intr-o ancheta de agresiune si trebuie sa raspunda la intrebarile fortelor de ordine. Rapperul a mai fost acuzat de agresiune dupa ce, in iulie 2013, a lovit un fotograf in fata aeroportului international din Los Angeles (LAX), dar in luna noiembrie a aceluiasi an, West a pledat nevinovat, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.