Actrita americana Scarlett Johansson, care s-a stabilit de curand la Paris, a declarat intr-un interviu recent ca parizienii sunt "nepoliticosi si grosolani", informeaza lefigaro.fr.

Stabilita de curand in capitala Frantei, actrita americana pare sa nu se simta in largul ei locuind departe de Hollywood. Invitata in emisiunea "The Late Show", prezentata de David Letterman, Scarlett Johansson a vorbit despre noua ei viata pariziana si nu a ezitat sa ii critice pe parizieni, scrie MEDIAFAX.

Actrita s-a stabilit recent la Paris pentru a locui cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac. La inceput foarte entuziasta, Scarlett Johansson a oferit cititorilor revistei Vanity Fair cateva detalii despre cum ar arata o zi perfecta pentru ea la Paris: "Imi voi incepe ziua plimbandu-ma in Gradinile Luxembourg de dimineata. Imi voi cumpara un sandvis de la Cosi, pe strada Seine, pentru micul-dejun, iar la pranz voi manca pui fript la restaurantul Select. Apoi, ma voi intalni cu siguranta cu prietenii mei pentru a merge in barul Rosebud si imi voi incheia ziua cu o plimbare pe scuter".

Insa, dupa cateva luni petrecute la Paris, actrita americana, in varsta de 29 de ani, si-a schimbat parerea si a vorbit cu multa sinceritate despre acest lucru in emisiunea "The Late Show". Scarlett nu mai suporta nici viata pariziana, nici pe locuitorii din Paris. "Am facut un pas mare, alegand sa ma stabilesc acolo. Parisul este magnific, il ador. Insa toate acele lucruri pe care eu le gaseam seducatoare la inceput, acum ma agaseaza cu adevarat", a declarat actrita.

"Nu vreau sa pun o natiune intreaga cu spatele la zid, dar exista o multime de lucruri mici care ma agaseaza. Cand am ajuns acolo, la inceput, credeam ca tot ce mi se spunea despre grosolania si despre lipsa de politete a parizienilor era fals. Imi spuneam ca parizienii nu sunt grosolani, ci minunati! Insa asta se intampla inainte ca eu sa locuiesc o perioada indelungata la Paris. De atunci, parizienii si-au zis probabil ca, intrucat eu am decis sa raman acolo, ei pot sa redevina ei insisi, adica grosonali!", a adaugat vedeta americana.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

Francezii care busculeaza trecatorii pe strada o exaspereaza pe protagonista filmului "Lost in Translation". In plus, daca unul dintre ei indrazneste sa o atace, o va face pe riscul lui. "Am inceput sa devin cu adevarat agresiva fata de oameni. Si nu-mi pasa! Sunt o super-eroina in definitiv!", a declarat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.