Actrita Anne Hathaway s-a aflat la un pas de a se ineca, miercuri, in timpul unei vacante pe care vedeta americana a petrecut-o in Hawaii, informeaza hollywoodreporter.com.

Actrita, aflata in vacanta cu sotul ei pe insula Oahu din Hawaii, a decis sa faca o baie in ocean, dar a fost prinsa de curentii puternici din acea zona.

Potrivit MEDIAFAX, in acel moment sotul ei se bronza pe plaja, iar Anne Hathaway a inceput sa faca semne disperate spre tarm, agitandu-si mainile si strigand. Din fericire, actrita in varsta de 31 de ani a fost salvata de un surfer local.

Odata ajunsa la tarm, Anne a primit imediat ajutorul sotului ei, Adam Shulman, in varsta de 32 de ani, care i-a aplicat un bandaj pe glezna stanga, intrucat actrita s-a taiat intr-o formatiune de corali foarte ascutita in timp ce se apropia de tarm.

Vedeta hollywoodiana si-a revenit insa foarte repede dupa acest incident neplacut si a putut fi vazuta in aceeasi zi in timp ce se fotografia pe plaja alaturi de admiratorii ei.

Identitatea surferului care a salvat-o din valuri nu a fost dezvaluita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.