Actorul Gerard Depardieu, renumit pentru comportamentul sau exploziv, a fost la un pas de a fi arestat in Italia, dupa ce i-a stropit cu apa pe proprietarul si pe clientii unui restaurant din centrul istoric al orasului Lecce, pe care starul francez i-a considerat a fi "prea zgomotosi".

Intre doua reprezentatii ale spectacolului sau "Love Letters" pe scena Teatrului Antoine din Paris, Gerard Depardieu a profitat de o scurta pauza pentru a se odihni in casa lui de vacanta din orasul italian Lecce, informeaza lefigaro.fr. Potrivit unei agentii de presa italiene, actorul s-a implicat intr-o altercatie cu proprietarul unui restaurant din centrul istoric al acelui oras din sudul Italiei.

Se pare ca proprietarul restaurantului era mult prea "galagios" dupa parerea starului francez, care i-a cerut initial acestuia, cu blandete, sa taca, iar apoi, vazand ca nu are succes, a incercat sa il intimideze. Actorul a pus mana pe primul obiect pe care l-a gasit - o sticla cu apa - si a inceput sa il stropeasca pe "adversarul" sau. Clientii restaurantului au avut parte si ei de un mic "dus" cu aceasta ocazie.

Altercatia a durat cateva minute si a fost urmata de un apel telefonic la sectia de politie. Gerard Depardieu a primit deocamdata doar un avertisment, dar, daca va recidiva, risca sa fie amendat si arestat, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.