Cantareata Madonna are un nou iubit, Timor Steffens, un dansator care este cu 29 de ani mai tanar decat vedeta americana, potrivit presei internationale.

Potrivit presei internationale, Madonna s-a afisat in public cu noul ei iubit, dansatorul Timor Steffens, in varsta de 26 de ani, dupa ce s-a despartit in decembrie 2013 de Brahim Zaibat. Noul cuplu a s-a format la petrecerea de Revelion organizata de un designer celebru in statiunea montana elvetiana Gstaad.

"Relatia dintre Madonna si Timor era destul de intensa", a declarat pentru Radar Online unul dintre invitatii prezenti la petrecere.

Timor Steffens este dansator in trupa Madonnei si, potrivit aceluiasi site, lucreaza de mai multe luni cu Madonna la un nou proiect din universul dansului.

Potrivit unei surse, Timor Steffens se intelege foarte bine cu copiii artistei americane si acesta a fost elementul care a atras-o pe Madonna si a determinat-o sa inceapa relatia cu tanarul dansator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.