Fostul baschetbalist american, Dennis Rodman, aflat la Phenian, si-a iesit din fire, marti, intr-o interventie pentru postul de televiziune CCN, in momentul in care a fost intrebat despre un compatriot de-al sau detinut in Coreea de Nord.

Denis Rodman, aflat la Phenian, unde organizeaza un meci de baschet, si-a iesit din fire in momentul in care a fost intrebat de un jurnalist al CNN daca l-a intrebat pe liderul nord-coreean Kim Jong-un despre soarta lui Kenneth Bae, un cetatean american arestat in Coreea de Nord si condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un lagar de munca sub acuzatia ca a vrut sa inlature de la putere regimul.

"Voi stiti ce a facut el in aceasta tara? De ce este detinut in aceasta tara? Mi-ar placea sa vorbesc despre aceasta", a afirmat Dennis Rodman, pe un ton ridicat, scrie MEDIAFAX.

"Kenneth Bae a facut un truc. Daca ati sti ceea ce a facut Kenneth Bae", a afirmat el.

Rodman, in varsta de 52 de ani, se afla in cea de-a patra calatorie in Coreea de Nord, unde a stabilit relatii personale cu Kim Jong-un, cunoscut ca un mare pasionat de baschet si ca un suporter al echipei Chicago Bulls.

Dennis Rodman este insotit si de catre alti jucatori de baschet retrasi din activitate. El va participa la un meci demonstrativ, miercuri, chiar de ziua liderului de la Phenian, care a amenintat saptamana trecuta cu un "dezastru nuclear" in Peninsula Coreeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.