Actrita Emma Roberts s-a logodit cu iubitul ei, Evan Peters, alaturi de care joaca in serialul de televiziune "American Horror Story".

Evan Peters, in varsta de 26 de ani, a cerut-o in casatorie pe Emma Roberts, in varsta de 22 de ani, la New York, in timpul sarbatorilor de iarna, oferindu-i un inel de logodna din aur galben decorat cu un diamant.

Cei doi actori au petrecut apoi noaptea de Revelion la Londra.

Emma Roberts si Evan Peters, colegi de distributie in serialul "American Horror Story", au o relatie care a inceput in 2012. Actrita a fost arestata in iulie 2012, dupa ce l-a atacat pe iubitul ei intr-o camera de hotel din Montreal, scrie MEDIAFAX.

Potrivit tmz.com, Emma Roberts i-ar fi spart nasul iubitului ei. Nepoata Juliei Roberts a fost eliberata cateva ore mai tarziu, avand in vedere ca iubitul ei nu a vrut sa depuna o plangere in acest sens.

Cuplul a dat publicitatii la scurt timp dupa aceea o declaratie comuna.

"A fost un incident nefericit, a fost vorba de o neintelegere. Emma Roberts a fost eliberata dupa ce a fost chestionata, iar cuplul doreste sa lase in urma acest incident", au declarat agentii de presa ai celor doi actori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.