Charlie Sheen a anuntat pe Twitter ca s-a casatorit cu prietena sa Brett Rossi, o faimoasa actrita de filme porno in varsta de 24 de ani.

Cei doi si-au petrecut vacanta de iarna in Islanda unde se pare ca s-au casatorit in secret.

Sheen a publicat pe platforma Twitter o fotografie a cuplului in fata fostului consulat francez din Reykjavík, capitala Islandei, unde, in 1986, a avut loc un summit despre Razboiul Rece la care au participat presedintele american Ronald Reagan si liderul URSS Mihail Gorbaciov, potrivit dailymail.co.uk.

"Aceasta este cladirea in care M. Gorbaciov si R. Reagan au facut istorie. si tot aici ne-am casatorit, eu cu S. (numele de alint al lui Brett Rossi, n.r.)", a anuntat Charlie Sheen, in varsta de 48 de ani.

Daca este vorba despre o casatorie oficiala, Brett Rossi, cu care Sheen are o relatie din noiembrie 2013, ar fi a patra sotie a acestuia.

Vestea nu a fost insa confirmata de iubita actorului, care a postat, la randul ei, pe Twitter, mesajul "Hahahahahahahahahahahahahaha, istorie", dupa ce un utilizator al platformei a informat-o ca stirea "nuntii" lor a ajuns in presa.

Relatia celor doi a inceput in urma cu mai putin de doua luni. Charlie Sheen se afla la a patra sa casatorie. A mai fost insurat cu Donna Peele, Denise Richards si Brooke Mueller.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.