Actorul american Steven Seagal a declarat ca ia in considerare posibilitatea de a candida la postul de guvernator al statului Arizona.

Steven Seagal a declarat pentru KNXV-TV ca ia in considerare posibilitatea de a candida la cea mai inalta functie a statului si a discutat in acest sens cu cel autoproclamat "cel mai dur serif din America" - Joe Arpaio.

Actorul american, in varsta de 61 de ani, a facut aceasta declaratie in timp ce vorbea despre noul sau serial, "Steven Seagal - Lawman: Maricopa County", scrie MEDIAFAX.

Steven Seagal a facut echipa cu seriful Joe Arpaio din comitatul Maricopa, Arizona, pentru realizarea acestui serial, turnat in acest stat si difuzat de televiziunea prin cablu Reelz Channel.

Expertul in arte martiale este membru al echipei lui Joe Arpaio, alcatuita din 3.000 de civili neplatiti. De asemenea, el a fost adjunctul serifului in New Mexico, Texas si Louisiana si spune ca vrea sa intareasca securitatea frontierelor.

Steven Seagal, nascut pe 10 aprilie 1952, este actor, producator si scenarist, el jucand in numeroase filme de actiune. Actorul este, totodata, maestru in artele martiale japoneze, avand centura neagra cu 7 dani in stilul aikido. Filmele in care a jucat au avut incasari totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protectia mediului, un activist pentru drepturile animalelor si un sustinator al miscarii pentru independenta Tibetului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.