André 3000 si Big Boi, cunoscuti sub numele de Outkast, vor urca impreuna pe scena dupa o pauza de sapte ani, la editia din acest an a Coachella Valley Music And Arts Festival, a declarat producatorul Rico Wade, potrivit dailymail.co.uk.

In 2007, trupa Outkast a decis sa ia o pauza, iar cei doi cantareti au urmat cariere solo.

Membrii grupului nu au mai colaborat din 2006, cand au creat coloana sonora pentru musicalul "Viata mea in Idlewild/ Idlewild", dar au discutat posibilitatea de a se reuni la un moment dat.

"Sunt 20 de ani. Am inceput la 15-16 ani. Am lansat primul album cand aveam 17 ani. Douazeci si cinci de milioane de albume vandute, sapte premii Grammy, ma simt minunat", declara, la un moment dat, Big Boi, unul dintre membrii trupei Outkast.

Formatia Outkast a fost infiintata in 1992, in East Point, Atlanta, Georgia, scrie MEDIAFAX.

Outkast este alcatuita din cantaretii Big Boi si André 3000. Acest grup din Atlanta a fost recompensat cu sapte premii Grammy, a lansat sase albume premiate cu disc de platina. Albumul "Speakerboxxx/The Love Below", care contine single-urile "Hey Ya!" si "The Way You Move", s-a vandut in peste 10 milioane de copii.

Producatorul Rico Wade a declarat pentru site-ul muzical Stereogum ca isi doreste ca varul sau, rapperul Future, sa se alature celor doi cantareti, la reuniunea din California.

In ultimii ani, festivalul de muzica a gazduit reunirea mai multor formatii, precum Iggy And The Stooges, Rage Against the Machine, Refused si The Pixies. Coachella Valley Music And Arts Festival se va desfasura pe parcursul a doua weekenduri - 11-13 aprilie si 18-20 aprilie, in Indio, California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.