Actrita americana Kirsten Dunst a devenit noua imagine L'Oreal Professionnel, urmand ca aceasta sa realizeze mai multe reclame pentru compania franceza.

Astfel, actrita Kirsten Dunst a devenit primul purtator de cuvant international al brandului francez de ingrijire a parului, iar in prima sa reclama vedeta apare cu o coafura "ravasita cu maiestrie".

De asemenea, aceasta va realiza trei campanii de promovare a brandului de ingrijire a parului, precum si o serie de reclame pentru trei produse de aranjare a parului.

Vorbind despre noua imagine, Anne-Laure Lecrerf, directorul general al L'Oréal Professionnel, a spus: "Kirsten Dunst are o frumusete vesnica si este o femeie moderna, foarte apropiata de moda. Are o personalitate puternica si este o persoana care isi ia singura deciziile".

"Profesionalismul ei extraordinar si angajamentul pentru perfectiune o face pe Kirsten una dintre cele mai talentate actrite pe care le-am cunoscut", a mai spus aceasta, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, ea completat: "Ea are calitatile perfecte pentru a intruchipa noile valori ale L'Oréal Professionnel".

Acest contract marcheaza o reintoarcere in moda pentru actrita americana, care a lucrat prima oara ca model si ulterior a semnat contracte cu Ford Models si Elite, inainte de a-si face un nume la Hollywood.

Actrita americana Kirsten Dunst, nascuta pe 30 aprilie 1982, s-a facut remarcata in filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" (1994), in care a jucat alaturi de Brad Pitt si Tom Cruise, obtinand o nominalizare la Globurile de Aur si premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. In 1995, a fost inclusa in lista celor mai frumosi 50 de oameni realizata de revista People.

Actrita a fost apreciata pentru interpretarea din "Sinuciderea fecioarelor" (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat si la "Marie-Antoinette" (2006), pelicula in care Dunst a avut rolul titular. De asemenea, a fost distribuita in filmul lui Michael Gondry "Stralucirea eterna a mintii neprihanite", in 2004, jucand alaturi de Jim Carrey si Kate Winslet, si a devenit celebra gratie filmelor din seria "Omul-Paianjen".

Citeste si:
Șerban Huidu, despre accidentul provocat în urmă cu 11 ani: „Asta e...
Șerban Huidu, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.