Actrita americana Scarlett Johansson isi doreste sa devina regizor de film, vedeta cumparand deja drepturile de ecranizare a catorva carti, informeaza contactmusic.com.

Actrita si-a extins deja activitatea artistica, avand si o cariera muzicala, iar acum intentioneaza sa paseasca in spatele camerei de filmat si sa realizeze propriile filme. De asemenea, vedeta are in plan mai multe proiecte cinematografice, transmite MEDIAFAX.

Scarlett Johansson a declarat: "Vreau sa regizez filme si la un anumit moment o voi face. Deja am cumparat drepturile de ecranizare a catorva carti. Sunt intr-o perioada a vietii mele cand sunt sigura de deciziile mele si sunt interesata de atat de multe lucruri. Iubesc galeriile de arta si muzica".

Inainte de a aborda o cariera in regia de film si de a realiza propria pelicula, Scarlett Johansson vrea sa se intorca la muzica si a format o trupa intitulata The One and Only Singles, care este inspirata de The Go-Gos.

Scarlett, care si-a lansat albumul sau solo "Anywhere I Lay My Head" in 2009, simte nevoia sa fie diferita ca artist, pentru ca nu isi doreste sa se limiteze doar la cariera de actrita.

Scarlett Johansson a spus: "Am infiintat o trupa formata doar din fete - The One and Only Singles. (...) Am avut diferite interese, obisnuiam sa merg in Greenwich Village (...) si sa descopar biblioteci si sali de spectacole si apoi am inceput sa joc. Singurul lucru pe care il regret este ca nu am mers la facultate. Motivul pentru care traiesc in New York, departe de Hollywood, este acela ca simt nevoia unui oras in jurul meu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.