Puzderia de concerte, petreceri si emisiuni speciale la televizor asigura un profit bunicel pentru vedetele care sunt invitate la aceste evenimente.

Pentru Anna Lesko, noaptea de Revelion va fi una dintre cele mai profitabile. Managerul ei i-a stabilit sapte concerte in noaptea dintre ani, Anna Lesko va castiga nu mai putin de 28.000 de euro.

La aceeasi suma vor ajunge si Andreea Balan si Keo impreuna. Pentru cele sase spectacole din noaptea de Revelion, Andreea Balan va caștiga 18.000 de euro, iar Keo va primi 10.000 de euro in cele trei show-uri ale sale, conform evzmonden.ro.

Televziunile din Romania au pregatit programe speciale pentru noaptea de Revelion cu vedete pe masura. Daca Pro TV mizeaza pe cuplul Andra si Catalin Maruta, televiziunea nationala le aduce pe Andreea Marin, Ramona Badescu și Iuliana Tudor, iar Antena 1 pe Dan Negru, scrie b365.ro.

Timp de doua zile, 100 de vedete s-au perindat prin platourile de filmare, sumele pentru care s-au dat jos din pat fiind cuprinse intre 300 si 2.000 de euro, in functie de locul in care se afla in prezent pe scara valorilor, in showbiz. ii veti vedea pe Alex Velea, CRBL, Pepe, Sofia Vicoveanca sau Vali Vijelie, prin urmare solisti din toate genurile muzicale, dar si multi actori.

Revelionul Antenei 1 incepe, de la ora 20.00, cu un program de divertisment sustinut de Nae si Vasile, in memoria celui care a fost Nae Lazarescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, si de Revelion la Hanul Mirelei (ora 02.00), unde isi dau intalnire cei mai importanti interpreti de muzica populara ai momentului, intr-un program special, prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.

“Revelionul Starurilor” a tocat din bugetul Antenei 1 suma de 150.000 de euro, bani care s-au dus pe plata artistilor, dar si pe mancarea asigurata in timpul inregistrarilor, apreciata la 15.000 de euro.

Dar si PRO TV vine in aceasta seara, de la 21.45, cu un proiect ambitios, intitulat “Magic Show”, prezentat de sotii Catalin si Andra Maruta, cei doi mai bifand o experienta similara, in urma cu cativa ani. Printre altii, vor evolua pe scena Corina Bud, Mandinga sau Horia Brenciu. Nici acest post de televiziune nu s-a uitat la bani, pentru a-si rasfata telespectatorii fideli, suma investita fiind tot de 150.000 de euro.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Programul special de Revelion al Pro TV va fi difuzat intre 21.45 – 02.00. De la ora 02.00, pe 1 ianuarie, Pro TV va difuza comedia „Petrecerea burlacilor: Ultima tentație” (2008).

In cea mai importanta noapte a anului, Andreea Marin, Ramona Badescu si Iuliana Tudor isi impart spatiul de emisie de la TVR 1, pentru un program de Revelion care intruneste stilul, sensibilitatea, esteticul, emotiile, muzica buna, voiosia, distractia si surprizele frumoase. De la ora 20.30 si pana dimineata, telespectatorii se vor bucura alaturi de romani ale caror merite sunt recunoscute, se vor amuza, vor canta si vor dansa alaturi de invitatii la Revelionul TVR 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.