Volumul "Oceanul de la capatul aleii/ The Ocean at the End of the Lane", de Neil Gaiman, a fost desemnat "Cartea Anului 2013/ Book of the Year 2013".

"Book of the Year" este o distinctie devenita traditionala in Marea Britanie, fiind acordata in urma voturilor cititorilor, care sunt exprimate prin intermediul internetului, scrie MEDIAFAX.

Volumul lui Neil Gaiman a fost ales "Cartea Anului 2013" in urma votului publicului, dintr-o lista scurta de castigatori ai celor 10 categorii de la premiile Specsavers National Book.

"Nu am scris niciodata o carte inainte sa fie atat de aproape de inima mea - o poveste despre memorie si magie si teama si pericolul de a fi copil. Nu am fost sigur ca celorlalti o sa le placa aceasta poveste. Sunt uluit si incantat ca atat de multi oameni au citit-o, le-a placut si i-au facut si pe prietenii lor sa o citeasca", a spus Neil Gaiman.

Anul trecut, titlul "Cartea Anului" a fost primit de romanul erotic "Fifty Shades of Grey", de E.L. James.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.