Mihai Chitu a fost desemnat "Vocea Romaniei", in cadrul marii finale a show-ului, difuzata joi seara in direct la Pro TV, el castigand si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice.

In cea de-a doua zi de Craciun, joi, incepand cu ora 20.30, cel de-al treilea sezon al show-ului "Vocea Romaniei", de la Pro TV, si-a desemnat castigatorul - Mihai Chitu. Acesta este cel de-al treilea artist care castiga show-ul "Vocea Romaniei", dupa stefan Stan si Julie Mayaya.

In marea finala s-au luptat Sanziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin si Mihai Chitu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana si Horia Brenciu au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze ca merita titlul de "Vocea Romaniei".

In urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chitu a fost castigatorul trofeului "Vocea Romaniei" si al marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro. Pe locul al doilea in finala "Vocea Romaniei" s-a situat Sanziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe pozitia a patra - Marius Marin.

"Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu dupa anuntarea rezultatelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.