Beyonce a indeplinit visul unei fetite pe moarte, care dorea sa danseze cu diva R`n`B.

Diva in varsta de 32 de ani a facut echipa cu Fundatia Make-A-Wish pentru a o ajuta pe micuta Taylon Davis (12 ani) sa-si indeplineasca cel mai mare vis, acela de a canta si de a dansa impreuna cu Beyonce. Aceasta din urma le-a invitat pe Taylon si pe mama ei la concertul sau din Las Vegas, parte a turneului mondial „Mrs. Carter Show”.

Recent, a fost postat pe Youtube un filmulet in care Beyonce apare imbratisand-o cu drag pe Taylon si cantand alaturi de ea superhit-ul „Survivor” al trupei Destiny’s Child.

„A fost absolut socant. Nu-mi venea sa cred ca mi se intampla cu adevarat. Pur si simplu o vedeam cum vorbea cu mine, am putut sa cant si sa dansez impreuna cu ea. Da, s-a intamplat cu adevarat! Tremuram si eram atat de emotionata. Nu puteam sa raman fara cuvinte fiindca cea mai mare dorinta a mea era sa ii vorbesc. Nu mi-a fost teama sa cant si sa dansez”, a dezvaluit micuta Taylon presei americane.

Taylon Davis sufera de o forma rara de cancer osos, boala necrutatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.