Cantareata scotiana Susan Boyle, devenita celebra dupa evolutiile sale in emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent" in 2009, a fost santajata de fratele ei mai mare, Gerry, cu suma de 50.000 de lire sterline (59.823 euro), conform unui membru al familiei, citat de contactmusic.com.

Susan Boyle a fost vizitata la New York de fratele ei, in varsta de 59 de ani, care i-a spus ca se va sinucide daca nu va primi suma ceruta.

"A fost santaj emotional. Susan a simtit ca nu avea de ales si a trebuit sa-i dea bani. Nu prea face fata presiunii, iar el a stiut ce butoane sa apese", a declarat Alan Boyle, nepotul cantaretei, pentru ziarul The Sun, transmite MEDIAFAX.

Gerry Boyle, care conduce compania de divertisment Instant Arena, ar fi vrut acei bani pentru a transforma un cinematograf vechi din Edinburgh, Scotia, intr-o sala imensa, destinata gazduirii de evenimente din lumea spectacolului.

Acum, familia cantaretei este ingrijorata ca Gerry i-ar putea cere din nou bani, in acelasi mod.

"La New York, ea nu ii mai vorbise de cateva saptamani cand i-a cerut 50.000 de lire. Ea nu se simtea bine, avea o viroza si amigdalita. Pur si simplu a spus ca o sa-i dea banii", a afirmat si sora lui Susan Boyle, Bridie McCaw.

Dupa ce Susan Boyle a ajuns in mod surprinzator in finala emisiunii "Britain's Got Talent" din 2009, cantareata, in varsta de 52 de ani, a vandut peste 19 milioane de albume in toata lumea, a fost nominalizata de doua ori la premiile Grammy si a fost protagonista unui musical inspirat din viata ei. Pe 25 octombrie, Susan Boyle a lansat in Australia cel de-al cincilea album din cariera si al doilea dedicat Craciunului, intitulat "Home for Christmas".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.