Actrita Kate Winslet, recompensata cu premiul Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader", si sotul ei, omul de afaceri Ned Rocknroll, au ales prenumele Bear (Urs, n.r.) pentru baietelul lor, nascut pe 7 decembrie, conform contactmusic.com.

Baietelul este al treilea copil al actritei Kate Winslet, care mai are doi copii din casniciile anterioare: Mia, in varsta de 13 ani, din casatoria cu regizorul Jim Threapleton, si Joe, in varsta de noua ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes.

Kate Winslet s-a casatorit, in 2012, la New York, cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului britanic Richard Bronson, care detine compania spatiala Virgin Galactic.

Baietelul actritei nu este totusi primul copil al unei celebritati care a primit numele Bear - in urma cu trei ani, si maestrul bucatar Jamie Oliver botezandu-si fiul Buddy Bear.

Kate Winslet, in varsta de 38 de ani, este cunoscuta pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland".

Actrita britanica a fost preferata criticilor in ultimii ani, primind, in 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei sot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.