Cantaretul american Marc Anthony va concerta pentru prima data in Romania, pe 18 mai 2014, la Sala Palatului din Bucuresti, a declarat Nicoleta Ion, PR manager VreauBilet.ro.

Marc Anthony este artistul cu cele mai mari vanzari de salsa tropical din toate timpurile. A primit de doua ori premiul Grammy si de trei ori premiul Grammy Latino si a vandut mai mult de 30 de milioane de albume in toata lumea. Marc Anthony a fost inclus in top 10 al celor mai influenti newyorkezi, de catre publicatia New York Magazine, scrie MEDIAFAX.

Tatal sau i-a predat teoria muzicala si compozitionala, astfel ca Marc Anthony a crescut ascultand artisti latino precum Rubén Blades, Hector Lavoe, Willie Colón. La varsta de 12 ani a fost descoperit, impreuna cu sora sa, de David Harris, un producator muzical.

Colaborand cu producatorul Little Louie Vega, Marc Anthony si-a inregistrat albumul de debut, "When the Night Is Over", in 1991.

De-a lungul timpului, Marc Anthony a imbinat actoria si cariera de muzician. A aparut in filme ca "Regii distrugatori/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugator/ Hackers" si in productii pe Broadway.

Marc Anthony s-a casatorit cu actrita si cantareata Jennifer Lopez in 2004, dar cei doi au anuntat pe 15 iulie 2011 ca au decis sa se desparta.

In pofida despartirii lor, Marc Anthony si Jennifer Lopez continua sa colaboreze pe plan profesional, producand impreuna emisiunea de televiziune "Q'Viva! The Chosen".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.