Trupa americana Foo Fighters va sustine un concert special pe un vas de croaziera ancorat la New York, pe raul Hudson, inainte de gala Super Bowl 2014, informeaza contactmusic.com.

Trupa americana va sustine acest concert inedit pe 1 februarie, cu o zi inainte de finala campionatului de fotbal american.

Grupul Foo Fighters, alaturi de invitatul sau special, Zac Brown Band, vor canta pe platforma acelui vas de croaziera, ce va fi ancorat in fata hotelului Bud Light, unde vor fi cazate numeroase vedete care vor participa la concertele si petrecerile organizate in acel weekend.

Grupul hip-hop The Roots va canta pe acelasi vas de croaziera, alaturi de Run-D.M.C. si Busta Rhymes, pe 30 ianuarie. Pe acelasi vas va sustine un concert si trupa de rock alternativ Imagine Dragons, scrie MEDIAFAX.

Acel weekend de petreceri se va incheia cu gala Super Bowl, pe 2 februarie, la MetLife Stadium din East Rutherford, New Jersey. Bruno Mars va sustine un concert in pauza finalei.

Solistul si chitaristul Dave Grohl a infiintat trupa Foo Fighters in 1995, in Seattle, dupa ce trupa Nirvana, unde canta la tobe, s-a destramat, dupa sinuciderea lui Kurt Cobain, in 1994. De-a lungul unei cariere de aproape 19 ani, Foo Fighters a lansat sapte materiale discografice de studio, dintre care patru au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Toate cele sapte albume Foo Fighters au fost, de altfel, nominalizate la premiile Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.