Evenimentul va avea loc joi, 17 decembrie in Silver Church, de la orele 19:00, relateaza kudika.ro.

Lansarea numarului 8 a revistei de banda desenata "Harap Alb continua..." este insotita de un alt eveniment important pe piata romaneasca: lansarea afisului primului film independent fantasy romanesc, "Ultimul Zburator", produs de Asociatia Culturala Promissum .

Evenimentul va fi unul inedit prin aceea ca Harap Alb si Ultimul Zburator aduc in atentia publicului mituri si povesti, date de unii oameni uitarii, dar reinviate prin print si film si chiar adaptate vremurilor noastre.

Organizatorii au pregatit multe suprize, pe langa zburatori si iele, cum ar fi concertele celor de la Tiarra Band, Ad-Hoc si Trupa 23. Intrarea este libera!

Citeste mai multe despre acest eveniment pe kudika.ro.

Veti avea ocazia sa ii intalniti pe Stefan (Harap Alb) si Mara (Fata Imparatului Rosu), sa luati autografe de la actorii din film, sa vorbiti cu membrii echipei de redactie si cu realizatorii "Ultimului Zburator".
Nu ne-am imbracat eroii in ie, opinci si itari. I-am imbracat in armuri si piele, le-am dat sabii si motoare si i-am pus la treaba!

Numarul 8 al revistei "Harap Alb continua..." contine detalii picante petrecute in timpul filmarilor la "Ultimul Zburator".

"Ultimul Zburator" este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala "Promissum" si distribuit in cinematografele din Romania de InterComFilm Distribution.

Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire care transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.