Cantareata pop americana Miley Cyrus a fost declarata de MTV artistul anului 2013.

La cateva luni de la prestatia sa scandaloasa de la premiile MTV Video Music Awards alaturi de Robin Thicke, reprezentantii MTV au decis sa o numeasca pe cantareata in varsta de 21 de ani artistul anului 2013.

"Fie ca a fost limba, miscarile lascive ale bazinului de la VMA, fie sesiunea foto realizata de Terry (Richardson), nu putem nega ca a fost o metoda ca Miley sa-si arate nebunia, una dintre acelea care ar fi putut fi planuite doar de o tanara de 21 de ani care se afla in business de aproape un deceniu. Ea a socat si ne-a socat pe toti in 2013 si a facut-o in termenii ei. Traiasca noua regina pop!", au declarat reprezentantii MTV.

In plus fata de reprezentatia ei de la VMA, primul album pe care Miley Cyrus l-a lansat in ultimii trei ani, "Bangerz", s-a situat pe primul loc in noua tari diferite, inclusiv in Statele Unite si Marea Britanie.

De asemenea, Miley Cyrus a generat noi controverse dupa ce a fumat, in timpul unui show transmis in direct la MTV, ceva ce parea sa fie o tigara cu marijuana, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball".

Miley Cyrus i-a surclasat in acest an pe baietii de la One Direction, care au coborat de pe primul loc pe al cincilea, in topul MTV.

TOP 10 cele mai sexy femei din lume in 2013


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.