Actorul Henry Cavill, care interpreteaza rolul lui Superman in "Man of Steel: Eroul", a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului 2013 de editorii revistei britanice Glamour.

Actorul britanic, in varsta de 30 de ani, l-a detronat astfel pe Robert Pattinson, care a ocupat primul loc in top patru ani consecutiv, iar acum se situeaza pe pozitia secunda, scrie MEDIAFAX.

Locul al treilea in Top 100 este ocupat de actorul australian din franciza "Jocurile foamei" Liam Hemsworth, care pana de curand a avut o relatie cu Miley Cyrus.

Tom Hiddleston, interpretul lui Loki din seria "Thor", ocupa locul al patrulea, iar Benedict Cumberbatch se situeaza pe locul al cincilea.

In topul 100 al celor mai sexy barbati mai figureaza cantaretii Justin Bieber si Harry Styles, actorii Idris Elba, Ryan Gosling si Channing Tatum, precum si sportivii David Beckham si Rafael Nadal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.