Mihaela Radulescu a marturisit ca a apelat la marirea bustului prin operatie estetica intrucat era complexata de faptul ca nu ii placea cum arata in rochii de seara cu spatele gol, iar prin aceasta interventie a capatat forme mai feminine.

Despre Mihaela Radulescu s-a speculat ca a apelat la mai multe interventii chirurgicale. In afara augmentarii bustului cu proteze de silicon, interventie vizibila cu ochiul liber, s-a mai spus ca si-a scos doua coaste pentru a avea o talie mai ingusta.

Vedeta recunoaste prima operatie insa o infirma pe a doua. Mai mult, spune ca a decis sa isi mareasca bustul pentru ca nu ii placea cum arata in rochii de seara elegante cu spatele gol.

„Am avut un complex, am vrut sani mari sa port rochii cu spatele gol si mi-am pus silicoane. Ma simt foarte bine cu ei. Eu am si alaptat 6 luni cu implanturile, nu am avut nicio problema si nici nu am omorat pe nimeni”.

Mihaela neaga alte interventii estetice, chiar si botox-ul, desi multi ar baga mana in foc sustinand ca se vede cu ochiul liber ca diva a recurs la acest „artificiu”.

„Nasul nu l-am operat, nu mi-am scos doua coaste, inca nu am ajuns la botox. Daca o sa imi cada toate alea, o sa ajung”, a declarat Mihaela in emisiunea „La Maruta”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.