Filmarile de la "Furios si iute 7" erau suspendate pe durata vacantei ocazionate de Sarbatoarea Recunostintei in Statele Unite, in momentul in care actorul Paul Walker a murit intr-un accident de automobil, sambata, in California, informeaza accesshollywood.com.

O sursa a declarat pentru Access Hollywood ca Paul Walker trebuia sa revina pe platourile de filmare din Atlanta in cursul zilei de luni.

Aceeasi sursa spune ca reprezentantii studiourilor Universal participa in aceste zile la multe sedinte, incercand sa stabileasca directia pe care o va urma aceasta franciza cinematografica.

Producatorii au filmat deja 55 de zile pentru "Furios si iute 7" si mai aveau nevoie de inca 25 de zile de filmare.

Potrivit aceleiasi surse, va fi nevoie de cel putin o saptamana pana cand echipa de creatie si reprezentantii studiourilor Universal vor decide directia pe care o va urma noul film.

In ciuda mortii lui Paul Walker, o alta sursa a declarat pentru The Hollywood Reporter ca filmarile vor continua, iar al saptelea film din franciza "Fast & Furious" nu va fi anulat. Din pacate nu se stie cum se va explica disparitia personajului din poveste, avand in vedere ca orice tentativa de a-l ucide pe Brian O'Conner intr-o scena de actiune in film s-ar putea sa semene prea mult cu moartea reala a actorului, scrie buzzfeed.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.