Nepoata presedintelui Traian Basescu, Sofia Anais, a fost botezata, sambata, la Biserica Sfantul Spiridon Nou.

Presedintele Traian Basescu a sosit, sambata, in jurul orei 13.40, la Biserica Sfantul Spiridon Nou, unde urma sa aiba loc botezul nepoatei sale, Sofia Anais.

"Nu am emotii, de ce sa am emotii", le-a spus presedintele ziaristilor prezenti. Intrebat cum este sa fie bunic, el a raspuns: "Nu vedeti ce impaunat sunt!?".

Elena Basescu, sotul sau Bogdan Ionescu si micuta Sofia Anais au ajuns la biserica putin inainte de ora 14.00.

"Dumnezeu ne binecuvanteaza", le-a spus Elena Basescu ziaristilor prezenti, inainte de a intra in biserica, ducand in brate fetita.

Dorin Chirtoaca, Monica si Catalin Carstoiu sunt nasii fetitei Elenei Basescu, scrie MEDIAFAX.

Monica si Catalin Carstoiu au precizat presei ca ii vor oferi cadou un costum popular muscelean, cusut intr-o casa taraneasca din Muscel, alaturi de o Biblie.

Intrebat ce urare au pentru micuta care urmeaza sa fie botezata, Catalin Carstoiu a spus: "Toate ursitoarele bune sa fie asupra ei si sa aiba parte numai de impliniri. Sper sa se faca doctorita".

Intre cei care participa la acest eveniment se numara buncii din partea tatalui ai Sofiei Anais, Ioana Basescu, Mircea Basescu, Elena Udrea.

Intrebata ce ii ureaza fetitei, Elena Udrea a spus: "Sa fie sanatoasa, e un copil reusit, niste parinti norocosi si sa aiba surioare si fratiori".

Biserica Sfantul Spiridon Nou este aceeasi biserica in care a fost oficiata si cununia Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.