Romanca Ramona Sulita, in varsta de 14 ani, va concura in finala competitiei "Belgienii au talent/ Belgium's Got Talent", care va fi difuzata duminica la televiziunea RTL-TVi, potrivit site-ului competitiei.

Ramona a reusit sa cucereasca juriul format din Maureen Dor, Carlos Vaquera si Paul Ambach, gratie interpretarii melodiei "Rolling in the Deep" a cantaretei britanice Adèle, scrie MEDIAFAX.

"Muzica este viata mea, pentru mine reprezinta totul", spune Ramona pe site-ul competitiei. Ea este caracterizata ca fiind o persoana care nu renunta niciodata la visele sale si vrea sa arate publicului ca totul este posibil.
Ramona are 14 ani, canta inca din copilarie si a dorit sa isi etaleze pasiunea la "Belgium's Got Talent". Juriul a fost cucerit de modul in care Ramona a cantat piesa "Rolling in the Deep", o piesa foarte greu de interpretat, potrivit rtl.be.
.
In ceea ce priveste prestatia sa, Ramona a spus ca nu este pe deplin satisfacuta de modul in care s-a prezentat pe scena. "Sunt destul de multumita de prestatia mea, mai ales ca nu sunt o persoana care are mare incredere in ea", a spus aceasta.

Ramona, originara din Pascani, canta de la varsta de 3 ani. Talentul sau a fost descoperit pe cand avea 4 ani, de mama sa. Ulterior, ea s-a inscris la un curs de canto. A participat la mai multe competitii muzicale in Romania si a reusit sa castige doua premii la concursuri de interpretare a capella. Dupa ce s-a mutat in Belgia, Ramona a participat la concursul "Disney Channel Talent", unde a reusit sa ajunga pana in semifinala.

Citeste si 10 romani care au facut senzatie la concursurile internationale de talent


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.