Drama "The Fifth Estate", controversatul film care prezinta felul in care a aparut site-ul WikiLeaks, s-a situat pe primul loc in topul celor mai mari esecuri de box office ale anului 2013 realizat de publicatia Forbes.

Regizat de Bill Condon, "The Fifth Estate", care prezinta parcursul lui Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, ce a condus in 2010 la divulgarea fara precedent a catorva mii de informatii confidentiale, a avut un buget de 28 de milioane de dolari si incasari la nivel mondial de 6 milioane de dolari. Acest lucru inseamna ca producatorii si-au recuperat doar 21% din investitii.

Julian Assange, in continuare refugiat in ambasada Ecuadorului de la Londra, nu a putut sa vada filmul, insa a citit scenariul acestuia. In ianuarie, Assange a spus ca acest film este "o operatiune masiva de propaganda" impotriva WikiLeaks, intr-un articol aparut in The Guardian, afirmand in plus ca pelicula contine scene care nu au nicio legatura cu realitatea, scrie MEDIAFAX.

Topul 5 al celor mai rasunatoare esecuri de box office ale anului 2013 este completat, in ordine, de "Glont in cap/ Bullet to the Head", cu Sylvester Stallone (buget de 25 de milioane de dolari, incasari de 9 milioane de dolari), "Paranoia", cu Harrison Ford (buget de 35 de milioane de dolari, incasari de 13,5 milioane de dolari), "Parker", cu Jason Statham (buget de 35 de milioane de dolari si incasari de 7 milioane de dolari), si "Orasul corupt/ Broken City", cu Mark Wahlberg (buget de 35 de milioane de dolari si incasari de 19 milioane de dolari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.