Printul William al Marii Britanii a cantat alaturi de Taylor Swift si de Jon Bon Jovi la o gala de caritate organizata, marti seara, la Palatul Kensington din Londra.

Printul William a uimit personalitatile prezente la gala organizata marti seara la Londra in momentul in care a acceptat sa urce pe scena alaturi de cantareata pop-country Taylor Swift si de rockerul Jon Bon Jovi pentru a canta alaturi de cei doi artisti americani o versiune live a piesei "Livin' On A Prayer" a trupei Bon Jovi.

Ducele de Cambridge a facut cunostinta cu Taylor Swift si cu Jon Bon Jovi la receptia organizata inainte de inceperea evenimentului, intitulat "The Winter Whites Gala", organizat in beneficiul fundatiei de caritate Centrepoint.

Printul britanic si-a surprins invitatii atunci cand a acceptat invitatia lansata de rockerul american Jon Bon Jovi de a-l insoti pe scena, cu conditia ca Taylor Swift sa li se alature.

Cei trei au interpretat apoi o versiune acustica a piesei "Livin' On A Prayer" in fata celor 600 de invitati prezenti la eveniment. Printre invitati s-au aflat Colin Firth, Jonathan Ross, Eliza Dolittle, James Blunt si Tinie Tempah, scrie MEDIAFAX.

Rockerul Jon Bon Jovi a fost insotit la aceasta gala de sotia sa Dorothea Hurley si de copiii lor - Jacob, Stephanie si Romeo.

Vorbind despre intalnirea cu printul William, cantareata americana Taylor Swift a spus: "El a fost foarte amuzant. A fost un monent cu adevarat fericit si amuzant".

Jon Bon Jovi a spus ca intalnirea cu ducele de Cambridge nu a fost o experienta intimidanta, intrucat el s-a intalnit deja in trecut cu alti membri ai familiei regale britanice. "M-am intalnit cu tatal lui si cu bunicul sau. El este inca un copil pentru mine, dar e un copil simpatic", a spus Jon Bon Jovi.

Printul William a cantat o versiune a aceleiasi piese, la karaoke, la receptia organizata cu ocazia casatoriei verisoarei sale, Zara Tindall.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.