Cantareata americana Miley Cyrus a avut parte de o surpriza mai putin placuta inainte de cea de-a 21-a ei aniversare, fiindu-i sparta locuinta pe care o detine in Studio City, California, informeaza contactmusic.com.

Desi politia americana a refuzat sa precizeze numele proprietarului jefuit, adresa este cea unde este situata casa lui Miley Cyrus.

Potrivit MEDIAFAX, politia a fost chemata la acea adresa vineri dupa-amiaza. Nu existau semne de intrare fortata si nicio persoana straina nu a fost gasita in casa, dar proprietarul le-ar fi spus anchetatorilor ca ii lipsesc unele obiecte personale.

Presupusul furt a avut loc cu o zi inainte de aniversarea lui Miley Cyrus. Cantareata si-a petrecut ziua de nastere repetand pentru reprezentatia pe care o va sustine duminica seara, la gala American Music Awards.

Miley Cyrus este o cantareata si actrita americana care a devenit cunoscuta gratie serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica cantaretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat anul acesta cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", ce sunt insotite de clipuri foarte provocatoare.

Miley Cyrus a fost in atentia presei internationale in ultima vreme mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa. Cel mai recent a generat controverse la inceputul lunii noiembrie, dupa ce a fumat, in timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis in direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce parea sa fie o tigara cu marijuana, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.