Cantaretii americani de origine portoricana Marc Anthony si Draco Rosa au castigat marile premii la cea de-a 14-a editie a galei Latin Grammy Awards, care a avut loc joi seara, in Las Vegas.

Marc Anthony a castigat premiul pentru inregistrarea anului, cu melodia "Vivir Mi Vida", acesta fiind al patrulea Latin Grammy pentru artist, care a primit si doua trofee Grammy de-a lungul carierei.

"Pentru mine, acest premiu inseamna mai mult ca niciodata (...), iar cuvintele «imi traiesc viata/ vivir mi vida» spun totul", a declarat Marc Anthony dupa ce a primit premiul.

Cel mai recent album al lui Marc Anthony, "3.0", este primul din 2010 si a fost lansat dupa divortul sau, din 2012, de actrita si cantareata Jennifer Lopez. Draco Rosa, un cantaret pop care s-a lansat in anii '80 cu formatia Menudo, a castigat premiul pentru albumul anului, pentru "Vida", material discografic pe care l-a inregistrat dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, in 2011.

Albumul include o colaborare cu Ricky Martin. Draco Rosa, in varsta de 44 de ani, a multumit publicului pentru ca "a fost alaturi de el si l-a sprijinit in momente dificile".

Alta revenire spectaculoasa i-a apartinut lui Vives, care, la varsta de 52 de ani, a castigat premiul pentru cantecul anului, intitulat sugestiv "Volvi A Nacer".

Cantareata de origine guatemaleza Gaby Moreno a primit premiul pentru cel mai bun debut si i-a multumit pentru distinctie solistului Ricardo Arjona, alaturi de care a interpretat in duet melodia "Fuiste Tu", care i-a lansat cariera, scrie mediafax.

Cantaretul si actorul spaniol Miguel Bose a primit premiul pentru personalitatea anului, cea mai importanta distinctie acordata de Latin Academy of Recording Arts and Sciences.

Miguel Bose a multumit academiei, care i-a recunoscut astfel cariera muzicala de 35 de ani, dar si implicarea sa in eforturile de instaurare a pacii in Columbia, din ultimul deceniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.