Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce are o durata de 24 de ore, in care fanii sai se prefac, alaturi de o serie de celebritati, ca interpreteaza cel mai recent cantec lansat de artistul american, intitulat "Happy".

Pharrell, care este si un foarte inventiv producator de hip-hop, a lansat un videoclip ce dureaza o zi pentru acest cantec al sau, care are o durata de patru minute. Piesa "Happy" a fost inclusa pe coloana sonora a filmului "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2".

Fanii cantaretului se pot conecta pe site-ul 24hoursofhappy.com si pot sa isi creeze propria versiune a videoclipului "Happy", alegandu-si personajele preferate dintr-un set de canale care prezinta diversi oameni cantand si dansand pe ritmurile piesei citate.

Pharrell Williams apare si el in videoclip si alaturi de el apar alte vedete de calibru, precum actorul Steve Carrell, rapperul Tyler the Creator, legendarul jucator de baschet Magic Johnson si actorul Jamie Foxx, scrie MEDIAFAX.

Segmentele care nu sunt interactive ale videoclipului, ce au o durata de patru ore, sunt deja disponibile si pe site-ul YouTube.

Pharrell Williams este un producator, interpret si compozitor american care a devenit cunoscut odata cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte si Chad Hugo. El este si solistul si tobosarul grupului N.E.R.D., pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si prietenul sau din copilarie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat si prin colaborarile sale cu alti artisti de seama, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk si Robin Thicke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.