Chris Brown a primit un ordin judecatoresc de internare timp de 90 de zile intr-o institutie de reabilitare psihica pentru a urma un tratament de dezintoxicare si a primi consiliere in vederea stapanirii acceselor de furie.

Potrivit Reuters, decizia judecatoreasca, emisa de judecatorul James Brandlin, de la Baroul districtual din Los Angeles, a fost data in urma audierii in vederea eliberarii conditionate, dupa ce cantaretul R&B Chris Brown a agresat un barbat la Washington pe 27 octombrie, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, judecatorul a cerut mai multe informatii in legatura cu arestarea cantaretului pe 27 octombrie, pentru a stabili daca acesta a incalcat termenii eliberarii conditionate.

In 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate conditionata, 180 de zile de munca in folosul comunitatii si urmarea unui curs de consiliere psihologica in vederea stapanirii acceselor de violenta, dupa ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cantareata Rihanna.

Pe langa ordinul de internare intr-un centru de reabilitare, Chris Brown va trebui sa efectueze cel putin 24 de ore de munca in serviciul comunitatii pe saptamana, sa se supuna unei testari periodice pentru consumul de droguri si sa ia medicamentele prescrise.

Cantaretul a raspuns "da" la intrebarea judecatorului daca accepta termenii modificati ai eliberarii conditionate.

Totodata, Chris Brown are interdictie de a parasi districtul Los Angeles, dar judecatorul James Brandlin a declarat ca acestuia i se va permite sa mearga la Washington pentru infatisarile la tribunal pentru acuzatiile de agresiune din octombrie.

Pe 27 octombrie, Chris Brown, care se afla in Washington pentru a sustine un concert intr-un club, l-a lovit cu pumnul pe Parker Adams, in varsta de 20 de ani, din Maryland, conform raportului intocmit de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.