Madonna, care a castigat suma de 125 milioane de dolari, in cea mai mare parte din turneul de mare succes MDNA, a devenit cea mai bine platita cantareata in 2013, conform topului dat publicitatii marti, de revista Forbes,

Intre iunie 2012 si iunie 2013, "Material Girl" a obtinut venituri de 125 milioane de dolari, in cea mai mare parte din incasarile turneului MDNA, care a inregistrat un profit brut de 305 milioane de dolari, dar si din articolele promotionale vandute la concerte, o colectie de haine si din parfumuri.

Ea a devenit astfel cel mai bine platit muzician al anului, depasind cantareti precum Lady Gaga, situata pe locul al doilea, cu 80 de milioane de dolari, si trupa Bon Jovi, care ocupa locul al treilea cu 79 de milioane de dolari.

Cantaretul de muzica country Toby Keith (65 milioane de dolari) a ocupat pozitia a patra in cadrul topului, iar formatia Coldplay a ocupat locul patru cu 64 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.