Un videoclip in care membrii trupei The Beatles apar sub forma unor personaje animate, interpretand un cover dupa piesa "Words of Love" lansata de Buddy Holly, a fost lansat recent in Marea Britanie.

Desi au trecut mai bine de 40 de ani de cand trupa The Beatles a inregistrat ultimul ei videoclip, o serie de imagini nemaivazute cu membrii acestei formatii legendare, interpretand piesa "Words of Love" a lui Buddy Holy, au fost asamblate sub forma unui clip original animat.

Imaginile video au fost inregistrate in studiourile BBC Radio cu un an inainte ca The Beatles sa lanseze acest cantec pe albumul "Beatles for Sale", in 1964.

Noul videoclip, care combina animatii psihedelice cu imagini alb-negru, ii prezinta pe cei patru membri ai grupului The Beatles in timp ce se aflau pe scena, dar si in studiouri de inregistrare. Cei patru muzicieni britanici sunt prezentati in timp ce conduc o camioneta in zone rurale, in oras si apoi in timp ce privesc un foc de artificii, sub privirile reginei mama, scrie MEDIAFAX.

Videoclipul evoca, totodata, fenomenul Beatlemania, prezentand imagini cu mai multe admiratoare ale trupei in timp ce tipa si lesina dupa trecerea prin fata lor a celor patru muzicieni.

Videoclipul a fost lansat pentru a marca noua compilatie dedicata trupei The Beatles, intitulata "On Air - Live at the BBC Volume 2".

Acest CD face parte din seria inaugurata in 1994 prin colectia "Live at the BBC", un album-compilatie care a inclus diverse concerte sustinute de trupa The Beatles in mai multe editii ale emisiunii radio "BBC Light Programme" din 1963 pana in 1965.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Citeste si:
Laura Giurcanu a dat cărțile pe față abia acum. Cum a reușit să...
Laura Giurcanu a dat cărțile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.