Actorul american Steven Seagal va adopta, duminica, la ora 15:00, un catel comunitar din centrul de protectie a animalelor Dogtown, situat in satul Uzunu, comuna Calugareni, judetul Giurgiu.

Conform sursei citate, aflat in vizita in Romania, Steven Seagal "a decis sa dea un exemplu pozitiv si sa adopte un caine sterilizat, vaccinat si ingrijit, cu acte legale".

"El sustine adoptiile responsabile, nu pe cele 'din mila' din adaposturi impovizate de unde cetatenii nu au garantia unui caine sanatos si ingrijit, al carui comportament nu a fost testat, existand astfel riscul ca stapanii sa il abandoneze inapoi in strada", se precizeaza in comunicat.

In comunicat se mai spune ca Dogtown este unul dintre proiectele asociatiei Portico. In prezent, in centrul zonal de protectie a animalelor din Uzunu se gasesc peste 1.400 de caini, organizatia continuand sa dezvolte spatiile de cazare pentru a oferi spatiu si persoanelor care doresc sa isi protejeze cainii comunitari oferindu-le ingrijire medicala, hrana si adapost, scrie MEDIAFAX.

Steven Seagal, nascut pe 10 aprilie 1952, este actor, producator si scenarist, el jucand in numeroase filme de actiune. Actorul este, totodata, maestru in artele martiale japoneze, avand centura neagra cu 7 dani in stilul aikido. Filmele in care a jucat au avut incasari totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protectia mediului, un activist pentru drepturile animalelor si un sustinator al miscarii pentru independenta Tibetului.

Actorul Steven Seagal a vizitat Romania de mai multe ori in ultimii ani, pentru o serie de filmari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.