Platforma americana Netflix, specializata in difuzarea de productii video la cerere, a incheiat un acord de amploare cu compania Marvel, o filiala a grupului Disney, pentru a crea mai multe seriale originale, au anuntat, joi, cele doua parti, citate de AFP.

Acordul acopera "mai multi ani de programe originale", potrivit comunicatului comun emis de Marvel si Netflix.

Potrivit MEDIAFAX, Netflix s-a angajat sa produca cel putin patru seriale de cate 13 episoade dedicate eroilor din universul Marvel.

Primul serial va fi centrat pe personajul Daredevil si va fi difuzat pe platforma Netflix incepand din 2015.

Netflix mizeaza din ce in ce mai mult pe productia de seriale originale si pe acorduri exclusive de difuzare cu grupuri de televiziune, pentru a se impune in fata concurentilor sai tot mai agresivi, precum distribuitorul online Amazon, care si-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada serviciile sale video pe internet.

Netflix a anuntat deja in luna iunie un acord de mare amploare cu studiourile DreamWorks, care vizeaza crearea de seriale originale dedicate unor personaje din filme precum "Shrek", "Madagascar" si "Kung Fu Panda".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.