Intr-un interviu pentru revista Mr. Porter, actorul Ethan Hawke a declarat ca, dupa parerea sa, adulterul este ceva natural.

"Oamenii au asa o conceptie imatura a monogamiei si fidelitatii. A trisat si este asa de grav sau ea a trisat si este asa de grav cand mai bine ar trebui sa recunoastem ca specia noastra nu este monogama", a declarat actorul.

Referiundu-se la casnicia sa actuala cu Ryan Shawhughes alaturi de care are doi copii, Hawke a spus ca este important sa recunosti ca oamenii pot evolua, iar procesul nu este controlabil.

"Relatia mea cu sotia este incitanta pentru mine pentru ca ii sunt devotat. Dar nici ea nici eu nu stim ce ne va aduce viitorul. Fidelitatea sxuala nu poate sa fie singurul lucru pe care se bazeaza relatia. Daca iubesti pe cineva, atunci vrei ca ei sa crasca, dar nu poti sa definesti procesul. Pur si simplu are loc", citeaza Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.