Actrita americana Drew Barrymore si sotul ei, consultantul in arta Will Kopelman, asteapta al doilea copil, informeaza hollywoodreporter.com.

Purtatorul de cuvant al actritei a confirmat informatia pentru E! News, dupa ce Drew a fost fotografiata purtand un caftan larg, sub care se putea observa un abdomen proeminent. Acesta nu a oferit insa informatii privind data la care se va naste al doilea copil al actritei.

Drew Barrymore este deja mama unei fetite, Olive, in varsta de 13 luni.

Actrita, in varsta de 38 de ani, s-a casatorit cu Kopelman in iunie 2012, la resedinta sa din Montecito, scrie MEDIAFAX.

Drew Barrymore este actrita si producatoare de film, ea aflandu-se pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior sa isi dezvolte cariera actoriceasca cu roluri de comedie. Dupa o serie de filme mai putin cunoscute, Drew Barrymore a aparut in cateva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Ingerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" si "Despre barbati si nu numai". A castigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Cel mai recent a aparut pe marele ecran in filmul "Misiune de salvare/ Big Miracle" (2012). Actrita se va reuni cu Adam Sandler, colegul sau din "Nunta cu cantec/ Wedding Singer" (1998) si "Mereu la prima intalnire/ 50 First Dates" (2004), in filmul "The Familymoon", care va fi lansat anul viitor.

Recent, actrita si-a lansat linia de produse cosmetice Flower Cosmetics.

Detinatoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a aparut pe coperta revistei People in numarul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.