Rapperul american Jay-Z a anuntat recent ca intentioneaza sa scoata pe piata primul sau parfum, lansarea nefiind lipsita de controverse, deoarece va avea loc exclusiv intr-un lant de magazine american acuzat luna trecuta de rasism, informeaza contactmusic.com.

Conducerea lantului de magazine american Barney's a fost acuzata, luna trecuta, de rasism, dupa ce, in doua ocazii diferite, doi clienti de culoare au fost retinuti la iesirea din magazin si intrebati cum au putut sa-si permita sa cumpere niste produse foarte scumpe. Ambii clienti au dat apoi in judecata lantul de magazine, pe motiv de rasism.

Potrivit MEDIAFAX, incidentele l-au determinat pe Jay-Z sa rupa legaturile cu proprietarii lantului de magazine, cu care se asociase de curand pentru lansarea unei colectii de haine.

Jay-Z a spus ca a dorit sa astepte sa vada urmarile acestor incidente, proprietarii lantului de magazine cerandu-si scuze apoi pentru ca i-au implicat numele intr-un scandal cu tenta rasista.

Astfel, rapperul isi va lansa in acest lant de magazine primul sau parfum, Gold, pe 20 noiembrie. Jay-Z planuieste sa extinda linia de cosmetice cu un deodorant si geluri de dus.

Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.
Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata de peste 750 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.