Actorul american Michael Douglas a declarat, vineri, intr-o emisiune TV, ca a petrecut sarbatoarea de Halloween alaturi de sotia sa, Catherine Zeta-Jones, si de cei doi copii ai lor, in Westchester County, New York, unde au o locuinta, informeaza dailymail.co.uk.

"Fiul meu Dylan a fost hobbit, fiica mea Carys a fost un fel de flapper (fata care abordeaza un stil vestimentar din anii 1920, n.r.), iar Catherine a fost Alba ca Zapada", a spus actorul in varsta de 69 de ani, in emisiunea "Live With Kelly & Michael" de la postul de televiziune CTV.

Potrivit MEDIAFAX, aceasta declaratie vine la o zi dupa ce publicatia Daily News a scris ca Michael Douglas le-a spus prietenilor, marti, ca s-a impacat cu sotia lui, dupa o scurta despartire pe perioada verii.

Inainte de aceasta declaratie a actorului au mai existat informatii potrivit carora cele doua staruri incearca sa-si refaca relatia, dupa ce in august au anuntat ca s-au separat.

Daily News scrie ca separarea celor doi a fost benefica, actorii dandu-si seama ca nu vor sa renunte la toti anii in care au fost impreuna. Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones vor sarbatori, pe 18 noiembrie, 13 ani de casnicie.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au impreuna doi copii, Dylan, in varsta de 13 ani, si Carys, in varsta de 10 ani.

Inainte de despartirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unui "cancer la gat", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara.

Michael Douglas a declarat ulterior ca a mintit in legatura cu diagnosticul de cancer la gat, actorul american urmand de fapt un tratament impotriva cancerului la limba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.