Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, vrea sa faca un film de televiziune - "o drama muzicala" cu o durata de o ora - inspirat din viata sa, productia urmand sa fie difuzata pe postul american CW, informeaza contactmusic.com.

Potrivit publicatiei LA Times, proiectul va fi bazat pe intamplarile din viata lui Durst si modul in care acesta a devenit celebru ca solist al trupei Limp Bizkit. Filmul va prezenta zilele de glorie ale formatiei in perioada MTV, cand piese ca "Break Stuff" si "Nookie" erau atat de populare in randul tinerilor.

Proiectul nu va fi o autobiografie, ci doar va avea influente puternice din viata lui Fred Durst. Mai precis, filmul va prezenta viata unui tanar muzician, care pleaca de acasa si cunoaste succesul alaturi de o trupa cu un sound unic, transmite MEDIAFAX.

Filmul va fi produs de CBS TV Studios, iar Durst va fi unul dintre producatorii executivi si scenaristi, alaturi de Miles Field.

Aceasta este a doua incercare a lui Durst de a realiza o productie TV. In 2011, cantaretul a semnat o intelegere cu CBS TV Studios, pentru a produce si a juca intr-un sitcom, "Douchebag", despre o legenda a rockului care incearca sa gaseasca echilibrul intre viata de star si cea de familie.

In 2007, Fred Durst a debutat ca regizor cu "The Education of Charlie Banks", care a primit premiul pentru cel mai bun film de fictiune la Festivalul Tribeca de la New York.

Durst si colegii sai din trupa Limp Bizkit pregatesc in prezent un nou album, dupa "Gold Cobra", lansat in 2011, dupa o pauza de opt ani. Albumul de studio care va fi lansat in 2014, al saptelea din cariera formatiei, se va numi "Stampede of the Disco Elephants".

Formatia americana Limp Bizkit, formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas) si John Otto (tobe), a vandut pana in prezent peste 40 de milioane si a fost nominalizata la trei premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.