Actorii Will Smith si Jada Pinkett Smith, despre al caror mariaj se spune ca ar fi unul dintre cele mai solide de la Hollywood, s-ar fi separat de proba.

Potrivit Daily Mirror, care citeaza o sursa apropiata cuplului, lucrurile au devenit destul de tensionate intre cei doi, de cateva luni, scrie MEDIAFAX.

Informatiile despre o posibila despartire a celor doua vedete circula de multe luni in presa americana, insa Will si Jada au negat acest lucru. Mai mult, la inceputul anului, Will Smith a glumit in emisiunea TV a actritei Queen Latifah spunand ca, atunci cand a aflat din presa despre despartirea lor, el se afla chiar in pat cu sotia sa.

In prezent, actorul se afla la New Orleans, dupa ce a incheiat filmarile pentru noul sau lungmetraj, "Focus". RadarOnline informeaza ca sotia sa, Jada, cu care s-a casatorit in 1997, s-a mutat in locuinta din California a fratelui ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.