Actorul Sean Connery, care l-a interpretat pe James Bond in sase filme intre 1962 si 1983, a fost desemnat cel mai popular actor britanic din SUA, intr-un sondaj ce a urmarit gradul de "recunoastere" a celebritatilor in randul fanilor.

Desi nu a mai aparut pe marile ecrane de peste un deceniu, starul din seria "James Bond" a ocupat primul loc in topul celor mai recunoscuti si simpatizati actori britanici, scrie MEDIAFAX.

Sean Connery este urmat in acest top de actorii Anthony Hopkins si Liam Neeson. Pe locul al saselea in clasament se afla actrita Judi Dench, iar pe locul al optulea Daniel Craig.

in acest top se regasesc si mai tinerii actori Daniel Radcliffe (pe locul 20) si Russel Brand (pe locul 49). Numarul celebritatilor incluse in topul Q Scores a variat de la numai 28 in 1998, la 46 in 2003, 41 in 2008 si 55 in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.