David Beckham a lovit o masina, vineri, in Los Angeles, in timp ce se afla la volanul unui Range Rover Sport negru, iar fiul sau, Brooklyn, in varsta de 14 ani, se afla alaturi de tatal sau, pe locul pasagerului.

Fostul capitan al echipei nationale a Angliei a lovit un autoturism, in timp ce incerca sa se indeparteze de resedinta sa din Beverly Hills. Accidentul a fost unul usor si nu s-a soldat cu victime.

Conform declaratiilor martorilor, David Beckham a iesit cu masina de pe aleea resedintei sale si a lovit o masina care venea din fata, la volanul careia se afla o femeie, scrie MEDIAFAX.

Dupa accident, David Beckham s-a intors cu masina pe aleea resedintei si a asteptat sosirea politiei, pentru a da primele declaratii.

Nu este prima data cand David Beckham si fiul sau Brooklyn sunt implicati intr-un accident de circulatie. In 2011, acestia au scapat nevatamati ca prin minune, atunci cand masina pe care o conducea David Beckham, un Cadillac Escalade, a fost al treilea vehicul implicat intr-un accident in lant, pe una dintre cele mai aglomerate autrostrazi din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.