Actorul Roger Moore, fostul interpret al agentului 007 din seria cinematografica "James Bond", a fost diagnosticat cu diabet, informeaza contactmusic.com.

In luna septembrie, starul britanic a avut parte de o saptamana in care si-a pierdut cunostinta de cateva ori, a slabit si se simtea foarte rau. Sotia sa, Kristina, l-a transportat la sectia de Urgente a spitalului aflat in apropiere de locuinta lor din Monaco.

Dupa o serie de teste medicale, medicii i-au spus ca are diabet si ca sufera de aceasta boala, fara sa stie, probabil de mai multa vreme.

"Mi-a fost frica pentru Tom Hanks. Tom Hanks a anuntat ca are diabet, iar acum patru sau cinci saptamani, adormeam mereu, ma simteam rau, muream de sete si am lesinat de cateva ori", a declarat actorul in emisiunea de televiziune "This Morning".

"Sotia mea m-a dus la sectia de urgente a spitalului Princess Grace din Monaco. M-au pus direct pe o targa si mi-au zis apoi ca am diabet. Si ca il am de ceva vreme. In acea saptamana in timpul careia adormeam tot timpul, sotia mea mi-a spus ca am slabit un kilogram pe zi. A trebuit sa imi modific toti pantalonii", a adaugat Roger Moore, potrivit MEDIAFAX.

Roger Moore, fostul interpret al personajului James Bond, se afla in prezent la cea de-a patra casnicie. Starul britanic a fost casatorit cu patinatoarea Doorn van Steyn, in perioada 1946-1953, iar apoi cu cantareata Dorothy Squires, in perioada 1953-1968.

Roger Moore a fost casatorit apoi cu actrita italiana Luisa Mattioli in perioada 1969-1996. In prezent, starul britanic, in varsta de 86 de ani, are o casnicie fericita cu milionara danezo-suedeza Kristina Tholstrup, in varsta de 72 de ani, cu care s-a casatorit in 2002.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.