Actrita Ileana Stana Ionescu a depus plangere la politie si la Parchet impotriva persoanelor care au determinat-o sa depuna peste 25.000 euro in contul unui presupus fond de investitii, fara ca apoi sa-si vada banii inapoi, informeaza Romania TV.

Actrita a fost contactata de o femeie care s-a dat reprezentanta unei firme de brokeraj. Initial, a determinat-o pe Ileana Stana Ionescu sa depuna o suma de 20.000 de euro, apoi inca 5.000 de euro. Anchetatorii trebuie mai intai sa stabileasca daca firma de brokeraj chiar exista.

Sotul actritei, Andrei Ionescu, a precizat au fost abordati in decembrie 2011 prin telefoane repetate prin care au fost invitati sa investeasca banii pe care ii aveau pentru avansul la o casa intr-un fond de investitii. Dupa circa doua saptamani, sotii Ionescu au cedat si au fost de acord sa aiba o intalnire cu reprezentantii firmei.

Impresionati de amablitatea tinerilor cu care s-au intalnit, cei doi au fost de acord in cele din urma cu afacerea, in conditiile in care si-ar fi recuperat banii in patru luni, cu un profit de 30%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.