Filmul "Ultimul Zburator" va fi lansat pe 14 februarie 2014, cu ocazia Valentine's Day.

Regizorul si scenaristul filmului, Ovidiu Georgescu, a declarat pentru kudika.ro ca a dorit prin intermediul "Ultimului Zburator" sa readuca n actualitate marile povesti, marile mituri ale culturii romane.

"In aceasta lume 'dezvrajita', in acest hiper-realism gri, in care traim si dospim si de care toata lumea s-a saturat, ne-am gandit sa picuram un strop de magie... rezultatul se numeste Ultimul Zburator, un basm urban contemporan. O poveste de iubire dintre un Zburator - Zanoni (numele personajului din filmul nostru) si o tanara fata - Eliza. O poveste de dragoste inspirata de mitul Zburatorului. In consecinta, era firesc sa ne oprim la Zburator, acest personaj important din mitologia romaneasca, acest personaj fantastic care viziteaza fetele in preajma nuntii lor pentru a le destainui tainele iubirii", spune Ovidiu Georgescu.

Totodata, regizorul spune ca Ultimul Zburator este prima parte a unei trilogii fantastice pe care vrea sa o cxompleteze in urmatorii patru ani.

Cititi interviul integral cu Ovidiu Georgescu pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.